Speedex Mineral Balancer

  • 840 kr

MineralkompletteringsfoderHöga vitamin- och mineralhalterSpannmålsfrittInnehåller ingen jästSpeedex Mineral Balancer är en koncentrerad vitamin- och mineralblan

Dela

Mineralkompletteringsfoder

  • Höga vitamin- och mineralhalter
  • Spannmålsfritt
  • Innehåller ingen jäst

Speedex Mineral Balancer är en koncentrerad vitamin- och mineralblandning och den innehåller väldigt lite stärkelse och socker. På så sätt ger den hästen ingen extra energi, vilket gör den lämplig för hästar som är på en strikt diet.
Speedex Mineral Balancer är också spannmålsfritt och innehåller ingen jäst! Den lämpar sig för hästar på foderstat där man vill begränsa mängden spannmål t.ex. på grund av allergi.
Speedex Mineral Balancer är en koncentrerad blandning och som näringsämnenas bärare fungerar grönmjöl, eller närmare sagt gräsmjöl, och melassnitsel. Den har ett högt vitamininnehåll och den innehåller särskilt mycket biotin, som påverkar hovarnas och hårremmens kvalitet.
Speedex Mineral Balancer innehåller Bioplex-spårämnen i kelatform. Organiska Bioplex-spårämnen upptas bra, lagras i kroppen och kan lätt användas när de behövs.

Dosering

Hästar 550 kg     100 g/dag
Ponny 300 kg     50 g/dag

Råvaror:

Utfodringskalk, melassnitzel, grönmjöl, premix, magnesium-
oxid, monokalciumfosfat, bergssalt, växtolja, melass flytande,
Bioplex®, biotin premix, E-vitamin

Förpackning: 12 kg
Litervikt: 840 g