SwedFed All In Pellets

  • 480 kr

SwedFed All In Ett helt nytt kraftfoder finns nu på marknaden. Fodret har haft arbetsnamnet "All In" eftersom det är ett foder som innehåller allt hästen b

Dela

SwedFed All In

 Ett helt nytt kraftfoder finns nu på marknaden. Fodret har haft arbetsnamnet "All In" eftersom det är ett foder som innehåller allt hästen behöver i kombination med ett normalt grovfoder. Det passar även bra när man går "All In" för att ge sin häst de allra bästa förutsättningarna för att må bra och kunna prestera! Det fanns helt enkelt ingen anledning att byta det namnet!

All In produceras i Sverige av svenska råvaror. GMO fritt!

 All In är ett koncentrerat basfoder med ett lågt innehåll av socker och stärkelse, många olika fibrer och en hög koncentration av vitaminer och mineraler.

 All In är ett basfoder som passar bra till de flesta typer av hästar som har ett behov av att komplettera grovfodret med något mer än bara ett mineralfoder.

 All In kan med fördel kombineras med exempelvis havre till hästar som av olika anledningar behöver mer kraftfoder eller med olja till hästar som behöver ännu mer energi och ändå bör undvika spannmål.