Speedex Future

  • 509 kr

Speedex Future är ett mångsidigt proteinkompletteringsfoder, som är ämnat för växande, unga hästar, dräktiga och digivande ston och för hästar i träning som byg

Dela

Speedex Future är ett mångsidigt proteinkompletteringsfoder, som är ämnat för växande, unga hästar, dräktiga och digivande ston och för hästar i träning som bygger upp sin muskulatur. Det passar för alla hästar som behöver komplettering till ett proteinfattigt grovfoder.

Proteinet i Speedex Future kommer i huvudsak från gmo-fri soja. Andra proteinkällor är rypskross, linfrökross och vetekli. Blandningens aminosyrainnehåll har förstärkts med tillsatt lysin och methionin.

Speedex Future innehåller råvaror som påverkar tarmhälsan, precis som alla andra Speedex-foder. YEA-SACC® och BIO-MOS® påverkar tarmens mikrobflora och MYCOSORB A+® minskar mögelgifternas skadliga effekter. 

Speedex Future innehåller viktiga mineraler och vitaminer i lättupptaglig form.

Förpackningsstorlekar:

25 kg/säck 

Speedex Future ges som komplement till havre eller helfoder. Dosering:

Föl och växande hästar, ca 0,5 kg/dag

Avelsston

. i slutet av dräktigheten (9.-11. mån), ca 0,5 kg/dag
- under digivning, 0,5 - 1,0 kg/dag

Sporthästar, 0,25 - 0,5 kg/dag

Råvaror:

Sojakross, vetekli, korn, rypskross, melassnitzel, grönmjöl, linfrökross, melass, flytande växtolja, bergssalt, utfodringskalk, lysin, magnesiumfosfat, monokalciumfosfat, methionin, premix, aromämne, MYCOSORB A+®, BIO-MOS®, YEA-SACC®, SEL-PLEX®, BIOPLEX®

Speedex hästfoder innehåller BIO-MOS®, som stärker hästars och föls immunsystem


Innehåll

MJ / Kg ts

12,5

SRP g/kg

250

Fukt %

11

Råprotein %

29

Råfett %

5

Råfiber %

6

Aska %

12

Stärkelse g/kg

95

Socker g/kg

75

Kalcium g/kg

15

Fosfor g/kg

6,5

Magnesium g/kg

4,5

Natrium g/kg

10